Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Senaste nytt

Alla nyheter

Onsdag 24 april kl. 13:00-14:30 finns möjligheten att ta del av nyheter inom biobanksområdet och få kunskap om hantering av biobanksprov, pågående forskningsprojekt och harmonisering av analyser inom Västra Götalandsregionen.

Nationell Biobankskonferens 2019 pågår under två dagar, 26-27 mars, på temat Biobank Sverige – från idé till verklighet. Vi på Biobank Väst är lokal värd för konferensen som arrangeras av Biobank Sverige.

Nu är anmälan öppen till kursen Biobankning för klinisk forskning på 7,5 hp vid Göteborgs universitet! Kursen är en fristående kurs på avancerad nivå under hösten 2019 som arrangeras av oss på Biobank Väst.

Biobank Väst växer och just nu söker vi en projektledare!

Välkommen till biobankvast.se! Biobank Väst är Västra Götalandsregionens biobank.

Nu finns den svenska versionen av ISO-standarden för biobanker här. Den nya standarden gör att man kommer att kunna jämföra olika forskningsresultat med bättre kvalitet och större säkerhet när det finns ett standardiserat sätt att sköta biobankningen av provmaterialet.

Senast uppdaterad: 2019-02-21 16:46