Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Samverkan

Vi bidrar till Västra Götalandsregionens aktiva arbete för en internationellt konkurrenskraftig region inom life science.

Biobank Väst har ett nära och betydelsefullt samarbete inom biobanksområdet både regionalt, nationellt och internationellt. Tillsammans bidrar vi till att stärka klinisk forskning och ge patienter en god vård och behandling.

Skylt med Göteborgs universitets logga

Biobanken vid Core Facilities

Biobank Core Facility vid Sahlgrenska akademin och Biobank Väst samverkar för att skapa en stark och konkurrenskraftig biobanksverksamhet i regionen.

Bubblor Biobank Sverige

Biobank Sverige

Biobank Väst är en del av den nationella infrastrukturen för biobankning, Biobank Sverige där hälso- och sjukvård, universitet, näringsliv och patientorganisationer samverkar.

Västra Götaland Göteborg

Regional samverkan

I Västra Götalandsregionen finns många kontaktytor och mötesplatser inom klinisk forskning som kan vara till stor hjälp för dig som forskar.


Senast uppdaterad: 2023-10-05 10:56