Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Invigning: Biobank Västs laboratorium på Östra sjukhuset

Publicerad:

”Biobanker - en resurs för vård och forskning”. Onsdag 26 februari 2020 kl. 12.00 - 15.00 inviger vi vårt nya laboratorium på Östra sjukhuset. Det blir presentationer från studier och om Biobank Västs tjänster, visning av laboratoriet, gratis lunchsmörgås och fika.

DAG: Onsdag 26 februari 2020
TID: 12.00 - 15.00 (vi bjuder på lunchsmörgås och dryck från 11.30)
PLATS: Östraaulan/Östra sjukhuset, Göteborg

PROGRAM:
12.00-13.00 Östraaulan
Hör Linda Paulson, enhetschef och Jenny Isaksson, ansvarig för operativ biobankning på Biobank Väst berätta om Biobank Västs service som underlättar hantering av biobanksprov och säkrar en god provkvalitet.

Wiveka Björkvall från studien BASUN, Martin Dahlin från CITUP och Teresia Svanvik från GO PROVE ger oss en inblick hur de använder biobankning i sin forskning och vilken hjälp de får från Biobank Väst. De berättar om resultat och vad studierna ska leda fram till.  

13.00-15.00 Biobank Västs laboratorium
Få en visning av laboratoriet, följ med in i fryshotellet, träffa och ställ frågor till medarbetare på Biobank Väst, fika och lär dig mer om biobankning i vårt quiz.

ANMÄLAN: Anmälan sker i Regionkalendern. Sista dag för anmälan är 24 februari 2020.

KONTAKT: Har du frågor kontakta ann-charlotte.tengdelius@vgregion.se

Publicerad: